avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectitudine întocmire NIR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectitudine întocmire NIR

Bună seara. Am o intrebare. În ce măsură e greșit dacă de exemplu am o factură de achiziții de materiale cu data de 3 martie iar eu Nir.ul îl fac abia pe 10 martie.ideea e ca recepția e făcută în aceeași lună dar vreau să știu ce se poate întâmpla dacă nu e făcută în aceeași zi ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:34, 15 Aprilie 2016
Nota de intrare-receptie se intocmeste atunci cand produsele s-au receptionat. Nu are relevanta data de pe factura, in sensul ca nu este obligatoriu ca aceasta sa fie aceeasi: si pe factura, si pe N.I.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Comisia de receptie ENGFULL ENGFULL Conform OMF 3512/2008 ( si in fostul 1850/2004) se prevede la Nota de receptie si constatare diferente ca se intocmeste in 3 exemplare de catre COMISIA DE ... (vezi toată discuția)
Proces verbal predare primire 17pyd 17pyd Receptia unor bunuri materiale si inregistrarea in contabilitate se poate face pe baza unui proces verbal de predare primire incheiat intre 2 societati? Este ... (vezi toată discuția)