avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... incalcare drepturi marca pe facebook
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

incalcare drepturi marca pe facebook

buna ziua,

Am constatat pe Facebook o pagina identica cu marca pe care eu o detin. Cum as putea sa actionez, astfel incat pagina respectiva sa fie inchisa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:43, 20 Aprilie 2016
Daca pagina de Facebook nu vinde nimic si nu face reclama pentru asta nu vad de ce ar fi o inlcacare a marcii. Sa zicem ca dvs. vindeti pantofi si altcineva vinde gogosari. In acest caz nu este vorba de o incalcare a marcii. Simpla utilizare a anumitor cuvinte nu este o incalcare a marcii. Depinde daca sunt utilizate intr-un mod care va face concurenta sau cel mult impieteaza asupra bunului renume al firmei dvs. (trebuie dovedit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi dat în judecată dacă folosesc pe facebook un nume înregistrat la osim? cosminsf cosminsf Va salut! Zilele astea am fost contactat de catre cineva care mi-a spus sa schimb numele paginii de pe facebook, intrucat el si-a inregistrat marca la ... (vezi toată discuția)
Folosire marca inregistrata alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , ... (vezi toată discuția)
Keyword ca marca inregistrata ellada ellada Problema sta in felul urmator, nu am sa dau datele reale ca sa nu intampin alte dificultati. Am cumparat un domeniu care cubrinde un keyword care dupa ... (vezi toată discuția)