Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dmugur	                   

Buna ziua! Am urmatoarea dilema. Doresc sa particip la diverse evenimente cu inghetata thailandeza (este o inghetata care se prepara pe loc, in fata clientului ... (vezi toată discuția)
	                    dmugur	                   

Buna ziua! Am urmatoarea dilema. Doresc sa particip la diverse evenimente cu inghetata thailandeza (este o inghetata care se prepara pe loc, in fata clientului ... (vezi toată discuția)

AG	                   

m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica:
HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001
L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)
	                    AG	                   

m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica:
HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001
L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)

mib007	                   

Suntem producatorii unei imprimante 3d originala (proiect si design propiu), dorim sa stim cum putem obtine un certificat de producator sau certificat de ... (vezi toată discuția)
	                    mib007	                   

Suntem producatorii unei imprimante 3d originala (proiect si design propiu), dorim sa stim cum putem obtine un certificat de producator sau certificat de ... (vezi toată discuția)