avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere Autorizatie de constructie fara acord vecin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere Autorizatie de constructie fara acord vecin!

Pentru a obtine acordul vecinului am apelat la instanta de judecata! Completul de judecata s-a deplasat la locuinta in cauza............si datorita faptului ca vecinul meu este si a ramas o persoana influenta( are 2 perechi de.....) am pierdut procesul.
Acum dupa aproape doi ani totul a inceput sa sa naruiasca!!!!
Pot gasi un avocat care sa poata sa-mi sustina cauza si sa pot renova acea casa????
Am un copil si am fost nevoita sa stau cu chirie pentru ca nu se mai poate locui in acel imobil.
Cel mai recent răspuns: lucica19 , utilizator 17:00, 17 Mai 2019
Puteti, dar trebuie sa cautati, sa mergeti cu actele la studiu, sa cautati eventual recomandari, sa verificati apoi daca sunteti compatibili in abordari etc.
Aici, pe forum, nu e loc indicat de cautat asa ceva, incercati Bursa consultantilor sau verificati consultantii de pe sait.
duceti va la o casa de avocatura de renume , o sa va coste mai mult dar asta e. Strangeti toate chitantele cu care ati platit chiria , si cereti daune materiale pt ca din cauza ca a refuzat sa va dea acordul , dumneavoastra a trebuit sa platiti chirie si sa cheltuiti bani. O sa va roage sa va dea acordul cand o sa vada cat are de plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta mostenire prin testament adrian255 adrian255 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala legata de o mostenire. In urma cu 4 saptamani a decedat o ruda, care locuia intr-o casa cu 3 apartamente ... (vezi toată discuția)
Baza legala distanta intre case DGeorgiana25 DGeorgiana25 Buna ziua, vroiam sa va intreb care este baza legala pentru distantele intre case si care sunt consecintele incalcarii acestor norme. Vecinul unei prietene ... (vezi toată discuția)
Eventual divort adina3074 adina3074 Sunt pe punctul de a divorta si ma confrunt cu o problema (in ceea ce priveste partajul), care am inteles ca ar fi destul de mare. Am participat impreuna cu ... (vezi toată discuția)