Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca mama cere program de vizita mai scurt, iar tatal cere prelungirea acestuia - consider ca e in interesul superior al copilului de a avea relatii cat mai dese si de lunga durata cu tatal (la care nu locuieste).
Stati linistita ca atunci cand trebuie sa-mi ceara bani, fost sotie stie sa faca lista cu nevoile copilului.
Asa cu plata in natura stiu sigur ca din banii mei ea nu se duce in club!
Cu ce anume ii dauneaza copilului prezenta logodnicei mele? Ca se enerveaza mama ca o vede si incepe sa urle? Asta nu-i dauneaza copilului?
Pe acelasi principiu, de ce nu ii interzice si iubitului mamei sa participe? Ah, pt ca eu nu fac scandal cand il vad :)
chiar s-a plans la psihologul de la DGASPC ca "logodnica mea a amenintat-o ca ii ia copilul" si ca procesul e facut de mine si de logodnica in scopul de "a-i rapi copilul". Inutil i-a explicat psihologul ca nu are cum sa ia altcineva copilul in afara de "mama" sau "tata" ea nu a inteles si a zis ca in cererea de judecata suntem amandoi si ca am motivat cerere ca "logodnica mea e o mai buna mama decat ea." Ceea ce va puteti imagina ca e absurd, ilogic, ilegal si ce mai vreti!
Si care ar fi problema daca eu considera ca logodnica mea e o mama mai buna decat fosta mea sotie? A nu se intelege ca m-am apucat sa-i spun fostei mele sotii acest lucru, dar se poate subintelege din moment ce incerc sa obtin domiciliul in instanta.
Daca si cei de la DGASPC sunt de partea mamei, eu ce martor mai am?
Este logic, firesc si normal sa alegi pentru copilul tau sa faca o limba straina pe care tu o cunosti. Il poti verifica, il poti ajuta mai bine. Altfel te intreaba ceva si ridici neputincios din umeri.
Daca pana la logodnica relatiile au fost cordiale si dupa logodnica ati deschis proces, se vede de ce fosta da vina pe ea.
Poate daca o chemati acum la mediator, lucrurile vor sta altfel.