avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Decizie de impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Decizie de impunere

in anul 2016 mi-a fost eliberata o decizie de impunere conform legii 571/2003;
este corect sa se elibereze conform unei legi abrogate??
mentionez ca am restante de plata din anii trecuti.; poate de aceea este eliberata cf. legii 571/2003????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:26, 5 Mai 2016
L nr 571/2003 a fost abrogata prin Noul Cod fiscal 2016 Legea nr 227/2015
ART. 502

Abrogarea actelor normative
(1) La data intrării în vigoare a prezentului cod se abrogă:
1. Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003, cu modificările şi completările ulterioare;

Deoarece figurati cu sume cu titlu de restanta din perioada in care era in vigoare L nr 571/2003 ,a fost precizata acea dispozitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege abrogata ategro ategro Imi spune cineva daca s-a emis o ordonanta de urgenta in completarea unei legi , dar ulterior legea a fost abrogata , mai este valbila O.U.G ? Exemplu e O.U.G ... (vezi toată discuția)
Legea 571-2012 art 90 - impozit pe veniturile din strainatate mitachealina mitachealina Buna ziua tuturor. Am primit o instiintare de la finante ca ar trebui sa-mi declar veniturile din 2013 realizate in strainatate, conform articolului 90 din ... (vezi toată discuția)
Reducerea impozitului la automobilele hibrid cu 95%? mariam1980 mariam1980 Bună seara. Ordonanță de urgenta 2/2015 art xviii prevede reducerea impozitului la automobilele hibrid cu 95%, articolul face referire la Legea ... (vezi toată discuția)