avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dare in judecata chirias
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dare in judecata chirias

am un apartament dat in chirie, chiriasul nu a platit 4 luni chiria si utilitatile, contract inregistrat la ANAF, in cererea de dare in judecata am specificat ca procesul sa se deruleze in lipsa mea...
Pentru ca nu m-am prezentat,a fost suspendata judecarea, conf art 242 alin 1 Cpc, pe timp de 6 luni, cu drept de recurs din partea mea pe aceasta durata...
Cum se face acest recurs, trebuie neaparat avocat, in prima parte a procesului, Statul Romana a acordat asistenta juridica gratuita paratului-hotului si pagubitului, care a platit taxe si imozite, nu..
Cum se face acest recurs ?
Cel mai recent răspuns: semenicul , utilizator 19:44, 8 Mai 2016
Daca nu stapaniti procedura,este de preferat sa contactati persoana specializata care sa va reprezinte si sa va apere interesele
Judecarea cauzei a fost suspendata nu pentru ca nu v-ati prezentat la judecarea cauzei,oricum ati solicitat judecarea in lipsa.Cauza a fost suspendata potrivit art.242(1)NCPC intrucat nu ati indeplinit obligatii stabilite de instanta de judecata in cursul judecatii,prin incheiere au fost aratate care anume obligatii nu au fost respectate.Recursul se formuleaza potrivit art.483-502 NCPC.Nu este nevoie sa fiti reprezentat de avocat in recurs dar daca,considerati ca, nu va descurcati singur, adresati-va unui avocat.
au zis ca nu m am prezentat sa pun intrebari paratului, pai erau la dosar probe, am zis sa se judece in lipsa...ce intrebari sa mai pun, deci pentru judecator nu a fost important ca am fost furat, eventual puteau sa ma oblige sa aduc si martori, nu sa ma puna acum sa fac recurs, CE PROCEDURI SUNT ASTEA DACA PROBELE INCRIMINATORII NU CONTEAZA...!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã potrivit ncpc credite credite Dupa noul cod de procedura civila se mai poate solicita judecarea in lipsa? Care este temeiul legal? In vechiul cod se facea conform art.242, acum? (vezi toată discuția)
Am gasit (continuare contestatie paternitate) eder eder Cautand ceva prin casa, am gasit o incheiere de sedinta a sectiei civile a Tribunalului Bucuresti din anul 2002. Pe vremea aceea lucram si eram mai mult pe la ... (vezi toată discuția)