avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru mini bar si terapii alternative.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru mini bar si terapii alternative.

Buna ziua,


Ce coduri caen se potrivesc pentru activitatile: mini bar, terapii alternative si formator?


Astfel incat intr un salon sa se poata vinde bauturi non alcolice:apa, sucuri ( un fel de minibar), sa se poata preda cursuri si sa se foloseasca terapiile alternative ( de exemplu, masajul terapeutic)?


Multumesc
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 12:42, 14 Iunie 2016
Buna ziua,

Pentru servirea bauturilor puteti autoriza codul CAEN 5630 Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor iar pentru terapii alternative codul CAEN 8690 Alte activităţi referitoare la sănătatea umană.

Speram ca raspunsul nostrua fost util pentru dvs.

O zi frumoasa,
Echipa Reinvent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru bar, discoteca si jocuri (snooker+pacanele) zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez un local in care sa se poata consuma bauturi ,tutun,sa fie discoteca si sa fac o sala de jocuri cu snooker si pocanele. Ce coduri CAEN ... (vezi toată discuția)
Problema cod caen pfa mentala1 mentala1 Buna ziua , vreau sa-mi deschid un pfa pentru a vinde popcorn , clatite , vata de zahar si bauturi racoritoare in parc ! De ce coduri caen am nevoie ? (vezi toată discuția)