avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua,
Am depus contestatie la executare, printre celelalte motive ,as dori si un raport de expertiza contabila.Daca cer expertiza contabila trebuie sa platesc inainte ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:00, 10 Mai 2016
Nu trebuie sa platiti la momentul solicitarii acestei probe, mai intai proba(expertiza) trebuie sa fie admisa de instana si apoi se desemneaza prin tragere la sorti un expert si, instanta in functie de complexitatea expertizei fixeaza un onorariu provizoriu pe care trebuie sa-l platiti pana la termenul fixat de instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, partaj, expertiza claudiubogdan81 claudiubogdan81 Buna ziua, As dori sa ma informez cu privire la etapele intr-un proces de succesiune si in acelasi timp si partaj. Cum se angajeaza expertiza?, cine o ... (vezi toată discuția)
Decaderea din proba expertizei Lylyca Lylyca Buna ziua Intr-un proces de partaj s-a facut expertizarea apartamentului comun in 2007. Modificandu-se conditiile pietei imobiliare, am obtinut dreptul ... (vezi toată discuția)
Cat costa expertiza ? flashxml flashxml Cum se calculeaza expertiza la un apartament si cat costa. (vezi toată discuția)