avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet stomatologic cu personalitate juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet stomatologic cu personalitate juridica

Buna seara,
Va rog sa imi transmiteti care sunt pasii pentru infiintarea si autorizarea unui cabinet stomatologic cu personalitate juridica. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Babaneata , utilizator 11:30, 15 Mai 2016
Faceti un SRL.
Un SRL voi face. ma intereseaza ce autorizatii sunt necesare dupa deschiderea SRL-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi compatibil cu pfa/srl cu activitate in vanzarea de produse stomatologice? Lung Elena Lung Elena Buna, am un CMI (medic stomatolog), as vrea sa stiu daca pot sa imi deschid un SRL sau PFA unde sa vand produse stomatologice (turbine, freze, intr-un cuvant ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru clinica stomatologica danutzcam danutzcam Buna seara, ma intereseaza subiectul deschiderii pe baza de fonduri europene a unei clinici stomatologice in orasul Galati, in cadrul unei cladiri deja ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)