avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am uitat ca a expirat rovinieta si am circulat trei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am uitat ca a expirat rovinieta si am circulat trei zile fara

Am uitat ca a expirat rovinieta#-o, trecand de mai multe ori prin fata camerelor, abia a patra zi am constatat ca rovinieta nu mai era valabila (#-o). Atunci am cumparat-o, dar acum la ce trebuie sa ma astept? In prima zi am trecut de 4 ori pe langa camere, iar in a doua si a treia zi de cate doua ori. Deci trebuie sa ma astept la 8 amenzi? Ce mai pot face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:51, 16 Mai 2016
Conform dispozitii in vigoare daca ati circulat de mai multe ori in cadrul aceleiasi luni calendaristice,veti primi o singura sanctiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta negrila negrila Buna ziua, am uitat sa imi cumpar rovineta .aveam cumparata pe un an si am uitat cand expira. Am circulat vreo 3 saptamani Fara rovinieta pe unde sunt camere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Rogvineta Peugeot3145 Peugeot3145 Buna seara.Pot primi mai multe amenzi pentru ca am circulat pe mai multe drumuri care au camera.?Am uitat cind expiră rogvineta. Am primit deja una si am ... (vezi toată discuția)