avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARI SILITE PRIN FIRME DE RECUPERARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARI SILITE PRIN FIRME DE RECUPERARE

CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL IN CARE EXISTA O EXECUTARE SILITA PRIN FIRMA DE RECUPERARE? AM CONTURILE BLOCATE SI AM SI POPRIRE PE SALARIU. CUM PROCEDA LA RIDICAREA ACESTORI POPRIRI?
Cel mai recent răspuns: katalin77 , utilizator 18:48, 26 Mai 2016
Va trebui sa formulati contestatie la executare.
si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Dupa inregistrarea contestatiei la executare, cum se opreste poprirea?
se poate cere in proces suspendarea executării popririi, care este o măsură ce are ca efect întreruperea cursului executării pentru o anumită perioadă de timp, dispusă de către instanţa în mod justificat la cererea debitorului ori a terţului poprit. Pentru cazuri urgente, suspendarea se dispune prin ordonanţă preşedinţială, până la soluţionarea cererii de suspendare formulată în apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)