avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Preluare contract închiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Preluare contract închiriere

Am un spatiu închiriat de la primărie pentru farmacie dar aș dori să renunț întrucât este o persoană care dorește să preia acest spațiu tot pentru farmacie.Nu știu cum este legal, să preia contractul meu de închiriere sau să-i subînchiriez eu spațiul?
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sabina84 , utilizator 13:43, 17 Mai 2016
depinde foarte mult de ceea ce scrie in contractul de inchiriere incheiat de dvs cu primaria > daca aveti posibilitatea de a subinchiria sau nu.
mulțumesc pentru răspuns, totuși mă interesa și cu varianta preluării contractului de închiriere, ce aprobări trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)