avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu 2 copii fara avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu 2 copii fara avocat

buna,as dori va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri>am 2 copii minori si am bagat divort,dar fara a-mi lua un avocat,pt ca nu imi permit financiar.Am depus cererea la 1martie anul acesta,si acum am primit intampinarea sotului prin care cere sa stea cu fetele 3zile pe saptamana.acesta este nevazator gr2,si nu a avut nicicand grija de ele,dar vrea fetele doar ca sa ma enerveze...ce pot face?Cum sa procedez?Pot castiga procesul fara un avocat?va multumesc anticipat!
Este absolut oribil ce spuneti, de ce credeti ca un tata isi doreste fetele langa el doar ca sa va enerveze? Nevazator in acceptia dumneavoastra inseamna si nesimtitor? Credeti ca nu le iubeste? Nu e firesc in cazul acesta sa doreasca sa petreaca timp cu ele? nevazator sau nu?
Sau oamenii cu handicap automat nu pot fi niste parinti buni?
Dorinta fetelor care este? relatia acestora cu tatal lor?
La asta trebuie sa va ganditi, nu la faptul ca poate fostul vrea sau nu sa ve enerveze pe dumneavoastra. Nu totul se invarte in jurul dumneavoastra.

Trimiteti si dvs raspuns si propuneti dvs un alt program de vizita, eventual in prezenta dvs sau a altui adult, scrieti ce ati scris si aici, ca nu a stat cu ele pana la divort si nu le poate ingriji.
Ce varsta au copii?
Eu aici am scris situatia in mare,el este nevazator de un an,si-a facut-o intentionat,lui nu i-a pasat nicicand daca copii au mancat,sau daca au ce sa manance,mereu alcoolul a fost pe primul loc....cand fetita cea mare a fost internata cu niste probleme de sanatate,lui nu i-a pasat....nu stiti despre ce este vorba,asa ca va rog nu acuzati,nu este vorba de mine,eu doar lupt pentru binele copiilor mei,ei sunt tot pt mine,sunt ratiunea mea de a trai!!!Daca am luat decizia de a divorta,am luat-o pt ca ma saturasem sa vad cum copii mei sufera doar pt ca eu voiam sa aiba un tata langa ele,dar e un tata pe care nu il intereseaza de ele,de viitorul lor,acumm dupa foarte mult timp imi vad fetele linistite,fara sa intrebe "oare tati iar vine baut?"

Fetita cea mare face 10 ani in octombrie,iar cea micuta a facut 5 ani saptamana trecuta!

Si am uitat sa mentionez ca fetelor le este frica de el,din cauza comportamentului agresiv,si bineinteles ca nu doresc nici sa il vada!Am incercat dupa separare sa le fac sa il accepte cateva ore in prezenta mea in vizita,dar nu am reusit...

-Editat de moderator- folosiți funcția editeaza pt a completa un mesaj, nu postați mesaje consecutive, mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
gi-jane2, moderator
ancutzza_danutzza a scris:

Si am uitat sa mentionez ca fetelor le este frica de el,din cauza comportamentului agresiv,si bineinteles ca nu doresc nici sa il vada!Am incercat dupa separare sa le fac sa il accepte cateva ore in prezenta mea in vizita,dar nu am reusit...


pai asta mentionati, nu (doar) faptul ca e nevazator ...

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii mici andronica andronica Sunt o persoana cam disperata si satula de situatia in care ma flu, am un sot de 6 ani*suntem impreuna de la 18 ani acum am 30, avem 2 copii 4 si 6 ani,este ... (vezi toată discuția)
Divort de tata in inchisoare giorgiana82 giorgiana82 Buna seara,sora mea este casatorita si are 2 fetite minore,tatal fetitelor nu isi indeplineste indatoririle de tata fiind mereu plecat de acasa nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Imi vreau fetele langa mine diana tompos diana tompos m am despartit de sotul meu de 5 ani avem 2 fetite care acum au 8si 10 ani am fost chinuita si batuta si practic am fugit de la el. am cunoscut pe altcineva ... (vezi toată discuția)