Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervor stocare combustibil in curtea unei societati - autorizare

Societatea detine un rezervor suprateran de stocare a combustibilului in vederea alimentarii masinilor sale. Ce norme legale trebuie sa respect sau ce autorizatii trebuie sa detin ?
Cel mai recent răspuns: maria-s , utilizator 21:23, 20 Mai 2016
Conform NEx 01-06/2007
[ link extern ]
aveți nevoie de atestarea statiei interne de distributie carburanti, ca practic asta este, nu e vorba doar de un rezervor. Are si distribuitor (pompa), nu?
Cititi normativul, de la art. 6 aveti detalii.
Trebuie sa luati legatura cu INSEMEX Petrosani, e singurul organism abilitat sa va emita atestatul de conformitate.
[ link extern ]
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare si autorizare isu - rezervor motorina bngabriel bngabriel Salut, Pentru amplasarea unui ansamblu (rezervor motorina de 2000 litri + pompa alimentare), care sa deserveasca utilajele din incinta unui singur agent ... (vezi toată discuția)
Statie interna combustibil (supraterana) la o societate MINOKA HR MINOKA HR Buna ziua. As dori sa stiu ce masuri de SSM, PSI, Protectia mediului, etc. trebuie sa ia si ce reglementari trebuie sa respecte o societate care are in ... (vezi toată discuția)
Fise de post mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua Am nevoie de fisa de post pentru sef statie Peco. Am cautat pe net, dar nu am gasit decat cu plata. Va rog sa-mi spuneti daca pot descarca de undeva ... (vezi toată discuția)