avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victime

Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 zile de la producerea accidentului? care sunt pasi pe care pot sa-i urmez pentru recuperarea cheltuielilor medicale ? mentionez ca in urma accidentului am o entorsa lombara care necesita tratament de specialitate .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:52, 23 Mai 2016
Aveti posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva conducatorului auto pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, in termen de 90 de zile de la producerea faptei. Ati scos certificat medico-legal?
nu am certificat medico-legal . am fost la urgenta cu soferul vinovat si am doar scrisoarea medicala si concediul medical de la doctorul ortoped.
Mergeti sa va scoateti certificat-medico legal, pentru a se putea stabili numarul de zile de ingrijiri medicale.
La spital ati declarat ca ati fost victima unui accident rutier sau a unui accident casnic?

Soferul poate acum sa va acuze de santaj.

Nu era mai simplu sa declarati ca ati fost victima unui accident rutier, erati despagubit de asiguratorul RCA al soferului.

Acum asiguratorul nu va mai plati cheltuielile de ingrijire medicala chiar daca veti depune plangere in termenul legal.
era mult mai simplu, sa tot rugat sa nu chem politia ca deja are multe probleme personale si daca ramane fara permis risca sa ramana si fara loc de munca.

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier pe trecere de pietoni mihaela catalina mihaela catalina Buna ziua, Am 26 de ani și vineri (04/06)am fost accidentata pe trecerea de pietoni în fata la metroul Pipera. Am entorsa la picior și la mana ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Accident auto - culpa comuna georgebutuc georgebutuc Buna ziua, pe data de 18 ian ac, sotia mea a acrosat un pieton intr-o intersectie in T, nesemaforizata, fara trecere de pietoni, cand vira stanga. Viteza ... (vezi toată discuția)