avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victime

Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 zile de la producerea accidentului? care sunt pasi pe care pot sa-i urmez pentru recuperarea cheltuielilor medicale ? mentionez ca in urma accidentului am o entorsa lombara care necesita tratament de specialitate .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:52, 23 Mai 2016
Cunoasteti vorbele "Mi-e mila de tine dar de mine mi se rupe sufletul" sau "Decat sa planga mama mai bine sa planga mata"?

Asa se intampla in astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier pe trecere de pietoni mihaela catalina mihaela catalina Buna ziua, Am 26 de ani și vineri (04/06)am fost accidentata pe trecerea de pietoni în fata la metroul Pipera. Am entorsa la picior și la mana ... (vezi toată discuția)
Accident auto - culpa comuna georgebutuc georgebutuc Buna ziua, pe data de 18 ian ac, sotia mea a acrosat un pieton intr-o intersectie in T, nesemaforizata, fara trecere de pietoni, cand vira stanga. Viteza ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)