avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare

am o vechime de 16 ani ca sgv in armata in 2007 am fost dat afara din armata pe motiv ca limita de varsta s-a modificat la 40 ani, in aceasta perioada am desfasurat activitati precum: serviciu paza obiective speciale,casari munitii,mentionez ca am vasta de 50 ani si nu pot beneficia de pensie militara deoarece ni mi-se recunoaste aceasta activitate din armata ca facand parte din grupa 1 speciala,ce pot sa fac in aceste conditii.
Cel mai recent răspuns: rollyalbano , utilizator 09:29, 24 Mai 2016
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare , dar nu am primit niciun raspuns.
Daca primiti vreun raspuns , va rog sa mi-l comunicati si mie .

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 romica66 romica66 Buna ziua, Ma numesc Nicolae Romulus Filip, am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 4 aprilie 2009, la ... (vezi toată discuția)
Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 honciuc_valy honciuc_valy Ma numesc Valentin Honciuc am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 31 mai 2009 , la limita de varsta. In ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii si contributiei pt decizia de pap Hendrix Hendrix Am 62 de ani si 2 luni, am lucrat ca ofiter activ 5 ani si 4 luni in MApN, restul activitatii a fost in viata civila, avand peste 35 de ani vechime totala ... (vezi toată discuția)