avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BO in timpul preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BO in timpul preavizului

Buna ziua,

Un angajat si-a depus demisia, a stat in preaviz, iar in ziua in care ar fi trebuit sa ii incetez contractul individual de munca el este in spital si bineinteles are certificat medical. Ce se intampla cu data incetarii contractului de munca?Se amana ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 25 Mai 2016
Da, data incetarii c.i.m. se amana.

Art.49 C.mun.
....
(6) In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie-concediu medical LucianSandu LucianSandu Buna ziua. As dori daca ma poate lamuri cineva asupra unei probleme. Mi am dat demisia cu data de 28 februarie de la firma la care lucrez. Acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Demisie - medical Bubulinu08 Bubulinu08 Am semnat demisia de comun acord cu angajatorul. Aceasta întra în vigoare la data de 26.02,din păcate am întâmpinat o problema de sănătate și medicalul ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)