avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reintroducere actiune dupa anulare ca netimbrata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reintroducere actiune dupa anulare ca netimbrata

Buna ziua, in speta am facut o contestatie impotriva unui p-v de contraventie pentru parcare nelegala care mi-a fost anulata ca netimbrata ( a fost greseala mea). As dori sa stiu daca mai pot introduce din nou contestatie pentru acelasi p-v. P-v trebuia contestat in 15 zile de la data comunicarii , iar de la data primei contestatii pana in prezent cand am primit sentinta de anulare ca netimbrat au trecut mai bine de 2 luni, deci cele 15 zile sunt trecute. Se poate considera ca prin introducerea primei contestatii s-a interrupt termenul de 15 zile? Si daca da, in cate zile de la data primirii sentintei de anulare pot introduce o noua contestatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 17:37, 26 Mai 2016
Nu mai puteti face o noua plangere contraventionala, vi se va respinge ca tardiv introdusa
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)
Formulare contestatie in anulare Eliana11 Eliana11 Buna seara, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. intr-o speta juridica. In anul 2016 am gasit in cutia de scrisori un PV de amenda ilizibil. Am obtinut ulterior ... (vezi toată discuția)