avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reintroducere actiune dupa anulare ca netimbrata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reintroducere actiune dupa anulare ca netimbrata

Buna ziua, in speta am facut o contestatie impotriva unui p-v de contraventie pentru parcare nelegala care mi-a fost anulata ca netimbrata ( a fost greseala mea). As dori sa stiu daca mai pot introduce din nou contestatie pentru acelasi p-v. P-v trebuia contestat in 15 zile de la data comunicarii , iar de la data primei contestatii pana in prezent cand am primit sentinta de anulare ca netimbrat au trecut mai bine de 2 luni, deci cele 15 zile sunt trecute. Se poate considera ca prin introducerea primei contestatii s-a interrupt termenul de 15 zile? Si daca da, in cate zile de la data primirii sentintei de anulare pot introduce o noua contestatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rebecca_Mircescu , utilizator 15:58, 26 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac executare silita solov solov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am facut o contestare la executare silita la judecatorie, care a fost respinsa. Comunicarea sentintei am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)
Formulare contestatie in anulare Eliana11 Eliana11 Buna seara, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. intr-o speta juridica. In anul 2016 am gasit in cutia de scrisori un PV de amenda ilizibil. Am obtinut ulterior ... (vezi toată discuția)