avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire in cazul incetarii contractului cu acordul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire in cazul incetarii contractului cu acordul partilor

Am si eu o poprire pe 50% din salariu, iar in curand contractul meu de munca va inceta cu acordul partilor.
Legea mentioneaza ca ultimul salariu cu tot cu zile de concediu - lichidarea, va mai fi poprita?
Cel mai recent răspuns: avocatdareinplata , Avocat 23:19, 2 Iunie 2016
din pacate da, lichidarea va fi poprita pentru ca reprezinta un venit.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire-concediu medical bobutanumihail bobutanumihail poate sa mi se faca poprire cit timp sunt in concediu medical(urmeaza sa fiu in c.m. doua luni) (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit la incetarea contractului de munca gvt gvt in 26.08.13 mi-am depus demisia cu preaviz; miercuri, 18.09.2013, este ultima zi din preaviz; mai am de incasat banii pe 17 zile( din calculul facut de mine) ... (vezi toată discuția)