avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara!

Trebuie sa platesc o suma fixa de bani,insemnand pensia alimentara(intretinere),s-a stabilit ca plata sa se efectueze numerar si nu prin transfer bancar.
Intrebarea mea este urmatoarea.Cum pot dovedii, ca platesc aceasta pensie alimentara si sa nu am surpriza ca peste o anumita perioada de timp,fosta sotie sa spua ca nu am platit.Va doresc o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:37, 2 Iunie 2016
Buna ziua,
Puteti solicita fostei sotii sa semneze cate o chitanta de fiecare data cand primeste banii.
Poate sa semneze si pe un tabel care sa aiba ca antet intelegerea.
Semnatura numele in clar si data puse de ea sunt suficiente.
Depuneti pensia de intretinere prin mandat postal cu confirmare de primire, iar pe mandat mentionati pensie intretinere luna x , sent. nr.x din data x a jud.x, nr. dosar x.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ionescu-bebe ionescu-bebe Buna seara! In urma procesului de divort, trebuie sa platesc o pensie alimentara pentru cei doi minori rezultati in urma fostei casatorii. Din anumite motive, ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata a pensiei alimentare maveryck maveryck imi este necesar un act lla mina (ce chitante se admit in mod lgal).viramentulbancar eadmis in instanta? (vezi toată discuția)