Floarea Cring 
	    	Consultant credite si finantari

Floarea Cring 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 consela	                   

am deschis un cont in euro la o banca, in data de 12.10.2010
am depus numerar din schimb valutar in acest cont 25 euro curs bnr =4.2675 curs pt cumparare ... (vezi toată discuția)
	                    consela	                   

am deschis un cont in euro la o banca, in data de 12.10.2010
am depus numerar din schimb valutar in acest cont 25 euro curs bnr =4.2675 curs pt cumparare ... (vezi toată discuția)

ioanaep	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: in cazul in care facem un schimb valutar din contul de lei in contul de valuta la un curs prestabilit de banca, se mai ... (vezi toată discuția)
	                    ioanaep	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: in cazul in care facem un schimb valutar din contul de lei in contul de valuta la un curs prestabilit de banca, se mai ... (vezi toată discuția)

eagle_free	                   

Buna ziua,
Am si eu o problema cu o plata in lei pentru contravaloarea unei sume datorate in euro, efectuata in baza urmatoarei clauze din ... (vezi toată discuția)
	                    eagle_free	                   

Buna ziua,
Am si eu o problema cu o plata in lei pentru contravaloarea unei sume datorate in euro, efectuata in baza urmatoarei clauze din ... (vezi toată discuția)