avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mi s-a emis cardul d e sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mi s-a emis cardul d e sanatate

Buna ziua,Cum se procedeaza pentru a intra in posesia cardului de sanatate?. Am consultat situl de la cnas si figurez ca asigurat iar cardul de sanatate scrie"nu s-a emis"
Cel mai recent răspuns: montemir , utilizator 23:18, 3 Iunie 2016
Cerere la cnas de judet de car apartineti cardul de emite de obicei la 2-3 luni de la cerere pana atunci vi se acorda adeverinta care e echivalentul cardului pentru consultatii si medicamente.
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)