avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca definitiva-data de la care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca definitiva-data de la care se calculeaza penalitatile

Buna ziua!

Am o hotarare judecatoreasca definitiva prin care banca este obligata sa plateasca o penalitate pe zi de intarziere pana la executarea unei alte hotarari judecatoresti.

Vreau sa stiu de la ce data se calculeaza penalitatea respectiv de la pronuntarea hotararii sau de la comunicare, pentru ca in motivare nu este specificat.

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 19:55, 3 Iunie 2016
Penalitatea se calculeaza de la pronuntarea hotararii judecatoresti definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut un litigiu cu o societate de asigurari, a ... paton paton Buna ziua. Am avut un litigiu cu o societate de asigurari, a fost solutionat de catre SAL-FIN. Hotararea a fost pronuntata in februarie 2021, si obliga ... (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - caracterul hotararilor judecatoresti have have Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am o hotărâre judecătorească favorabilă, nedefinitivă (s-a declarat apel, dar nu s-a judecat) pe ... (vezi toată discuția)