avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... minora de 15 ani insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

minora de 15 ani insarcinata

ce se intimpla cu tinarul care a lasat minora de 15 ani insarcinata?nu a fost viol a fost de buna voie
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:13, 10 Iunie 2016
Raspundeti la:
Fata avea 15 ani impliniti la data actului sexual ?
Dar hoinarul cati ani avea la data actului sexual ?
Hoinarul avea autoritate sau influenta asupra fetei si posibilitatea sa abuzeze de aceasta autoritate sau influenta?
ei se intilniau de 1 an si ceva dar el este mai mere plecat adika vine odata la 3 luni akasa da ea avia 15 ani kind au facut actul sexual dar el 20 de ani
Din ce spuneti, rezulta ca el este major, iar diferenta dintre ei este mai mare de 3 ani (ceea ce este o circumstanta problematica), ca atare daca daca fata avea sub 15 ani, exista posibilitatea sa se incadreze la infractiunea de act sexual cu un minor (nu viol) sau daca tanarul a abuzat de fata (daca a prostit-o cum se spune) folosindu-se de influenta lui asupra fetei (asta apreciaza organul judiciar, nu noi). Una peste alta este la limita si raspunsul este depinde.
ok am inteles multumesc mult o siara buna
Ar fi infractiune doar daca a fost sex pe bani (prostitutie, proxenetism) sau viol (cu de-a sila) sau a pozat/filmat faptul (pornografie infantila).
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2016
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru clientii prostituatelor ? XmasterX XmasterX Exista la noi vreo lege cu privire la clientii prostituatelor ? Daca esti prins asupra faptului, ce poti sa patesti, conform legii ? Apropo, care e legea ... (vezi toată discuția)