Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Date referitor la venitul in completare

Buna ziua,

In situatia in care o persoana, disponibilizata conform OG 36/2013, cu venit de completare si indemnizatie de somaj, pleaca la lucru in strainatate, mai beneficiaza de drepturile de mai sus ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 8 Iunie 2016
In perioada pin care beneficiati de venitul de completare aveti obligatia de a va prezenta lunar, pe baza programarii, sau ori de cate ori sunt solicitate la agentia pentru ocuparea fortei de munca la care sunt inregistrate, pentru a primi sprijin in vederea incadrarii in munca.

Plata venitului lunar de completare se suspenda la data neindeplinirii de catre persoanele beneficiare a obligatiei mentionate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de pierdere a compensatiilor prin ordonanta, prin concediere individuala-art 65 cm AndreeaIvanov AndreeaIvanov Buna ziua, Am o nelamurire legata de informatia primita de Agentia de Somaj Locala Craiova - un salariat, ce beneficiaza de ordonanta CFR Marfa, adica plati ... (vezi toată discuția)
Viza somaj; suspendarea indemnizatiei mateimire mateimire Buna ziua as avea o intrebare daca ma puteti ajuta.......mi-am depus dosarul la AJOFM Brasov si trebuia sa merg in data de 7 septembrie 2010 la viza aceea ... (vezi toată discuția)
Reluarea in plata a venitului de completare ciubix ciubix Ma confrunt cu urmatoarea situatie.In perioada acordarii venitului de completare cf OUG 36/2013 m-am angajat la o societate cu CIM pe perioada determinata .Am ... (vezi toată discuția)