avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri locale, suspiciuni de frauda
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri locale, suspiciuni de frauda

Daca exista suspiciuni ca la o sectie de votare s-au introdus manual CNP-uri in calculator si buletine in urna , a unor persoane care nu erau in tara , cum se poate verifica cine a votat si cine nu ? Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: angelicaindrei , utilizator 20:33, 9 Iunie 2016
Puteati sa fi sesizat atunci politia.
george-neagu a scris:

Puteati sa fi sesizat atunci politia.

Acum am realizat ,ca prezenta a fost de 90 la suta desi sunt cel putin 30 la suta plecati din tara . Exista vreo cale legala de a obtine listele cu cei care au votat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna redistribuirea voturilor? prichici prichici Ce inseamna redistribuirea voturilor? Eu am votat cu un partid care nu a depășit pragul de 5%, și dacă bine am înțeles votul meu va fi rediatribuit. ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)