avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inființare sechestru masina după contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Inființare sechestru masina după contestatie la executare

Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un executor judecătoresc a obținut încuvIințarea executării silite și mi-a instituit poprire pe salariu în luna mai 2016. Deja mi s-a oprit prima rată.
În data de 26 mai am formulat contestație la executare invocând prescripția extinctivă de 3 ani( art 2500 C cât și lipsa calității procesuale active a SECAPITAL conform deciziei nr 9/2016 ICCJ și art 82 și 84 din C proc civ.
Astăzi, 13 iunie 2016, am primit proces verbal de sechestru asupra autoturismului. cu solicitarea ca în termen de 5 zile să predau bunul, cheile și actele la sediul executorului.Menționez că suma pentru care s-a instituit executarea silită este de 3000 lei.
Vă rog îndrumați-mă cum pot proceda pentru desființarea sechestrului pe mașină. ( Dacia Logan an fabricație 2006) Este singura mașină deținută.
Mulțumesc mult.
puteti cere in paralel si suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei, dar vi se va solicita o cautiune (care se restituie, de regula indiferent de rezultatul in procesul principal sau de suspendare). sa precizati contestatia si cu privire la executarea mobiliara si la sechestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe masina dupĂ ce am contestat executarea silita adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare danychelu danychelu Buna am pierdut un proces in care trebuie sa dau 28.000 mi euro ,instanta mia pus sechestru asigurator pe apartament si 4 terenuri ,toate valorind 300.000 mi ... (vezi toată discuția)