avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot sa fac- anulare garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot sa fac- anulare garantie

am predat unei firme de telefonie mobila un telefon pt reparatii cu o problema la baterie, la predare telefonul nu prezenta nici un defect la carcasa, in fisa de service inafara de marca telefonului la observatii nu mai apare nimic, ajuns la firma care efectueza reparatii telefonul este scos din garantie fiind indoit si retrimis inapoi pe motiv ca garantia este pierduta pentru folosire necorespunzatoare. De 2 saptamani discut cu cei de la relatii clienti dar sunt trimis de la unul la celalalt, mentionez ca telefonul avea si asigurare platita la zi si tot nu a fost reparat. Amdepus plangere scisa la firma de telefonie iar raspunsul a fost evaziv,am depus plangere la ANPC siANCOM atasand actele pe care le am respectin procesul verbal de predare primire, certificat asigurare, pangere inregistrata la firma respectiva,factura, garantie. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 16 Iunie 2016
Daca ati sesizat oficial opc,asteptati raspunsul autoritatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Reparatie telefon xp-kry xp-kry In data de 26.04.2016 am achizitionat un telefon iPHONE de la Vodafone. In data de 05.01.2018 l-am trimis in service ( Regenersis ) pentru ca se defectase . ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)