avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit despagubire polita cesionata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit despagubire polita cesionata

Buna ziua , in urma cu 1 an am asiguarat o cladire pt un imprumut la banca .Polita a fost cesionata catre banca . Acum o jumatate de an cladirea a suferit un incendiu si a fost distrusa in totalitate , societatea noastra a primit despagubirea dar suma de bani primita sa dus la banca in contul imprumutului . aCUM AU VENIT FINANTELE SA PLATIM IMPOZIT PE ACEEA DESPAGUBIRE , dar nu mi se pare corect , deoarece toti bani sau dus la banca , oare nu ar fi trebuit , ca banca sa plateasca impozit din moment ce au luat toti bani din despagubire ( fac precizarea ca in ziua in care am primit bani de la asigurator banca a fost instintata si ne a blocat contul sa nu retragem banii si bineinteles , ia retras ea in contul datoriei , nu nu am dispus nici o clipa de bani cum puteam oare sa platim impozit pe profit din ei )
Cei de la finante ne au lasat o decizie de impunere in care avem de plata acel impozit , si de aceea va rog daca puteti sa ma ajutati , cu raspunsul la urmatoarea intrebare CINE TREBUIE SA PLATEASCA ACEL IMPOZIT ?
Din cunostinntele mele cesionarea se face cu toate obligatiile deci cred ca banca ar trebui sa plateasca
Cel mai recent răspuns: alex-19791979 , utilizator 11:29, 23 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Foarte interesant ce spuneti dv. Din ce stiu, despagubirile din asigurari nu sunt impozabile. In decizia de impunere este specificata legea in baza careia vi se impoziteaza despagubirea?
tot nu sunt lamurit , cine ar trebui sa plateasca impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea cesionata bancii Laurenția Tolea Laurenția Tolea sunt persoana juridica iar banca în calitate de contractant a făcut o asigurare pe total imobile fără ca noi sa fim consultați. s-a produs un incendiu la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe executare silita ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au girat acum 4 ani o firma cu apartamentul. Intre timp aceasta a dat faliment si banca a executat anul trecut apartamentul. Parintii au primit o ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu CRYSTY_TM CRYSTY_TM Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati in aceasta cauza in care numai stiu unde sa apelez,din luna februarie 2014 mi-sa pus poprire pe cont datorita unui ... (vezi toată discuția)