avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Prin decizia curtii de conturi s-a dispus recuperarea unor sume de bani de la doua societati, pentru care s-a considerat ca s-au facut plati fara acte justificative. in urma contestarii in instanta , institutia publica a pierdut. care este titlul executoriu care sta la baza executarii silite? decizia curtii de conturi sau decizia sau sentinta civila? care sunt pasii de urmat?

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)
Sentinta executata a fost revizuita ghimicim ghimicim in urma unei actiuni introduse de un creditor al societatii am pierdut un proces. in cursul acelui litigiu judecatoarea a dat castig de cauza creditorului ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera diferentele de salariu platite in plus unui salariat ? oanaportar oanaportar In instanta, salariatul a castigat initial o marire de salar, iar institutia i-a acordat la salariu in plus, lunar, diferente de bani. Intre timp, salariatul ... (vezi toată discuția)