avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta executata a fost revizuita
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta executata a fost revizuita

in urma unei actiuni introduse de un creditor al societatii am pierdut un proces. in cursul acelui litigiu judecatoarea a dat castig de cauza creditorului pentru o suma de bani mai mare decat cea pe care o datoram. ulterior creditorul a pus in executare sentinta civila, poprind conturile societatii noastre. cum nu ne puteam desfasura activitatea am platit suma si ulterior am introdus o cerere de revizuire a hotararii.
cererea de revizuire ne-a fost admisa si acum nu stiu cum trebuie sa procedez pentru a recupera diferenta ( destul de mare) de bani dintre suma executata si suma datorata in realitate.
In speta sunt aplicabile disp. art.404 ind.1-3 C.proc.civ..
"In toate cazurile in care se desfiinteaza titlul executoriu sau insasi executarea silita, cel interesat are dreptul la intoarcerea executarii, prin restabilirea situatiei anterioare acesteia......"
multumesc de raspuns!
dar pentru a pune in aplicare disp art. 404 cui trebuie sa ma adresez?
executorului judecatoresc care a facut executarea silita sau ma pot adresa si altui executor?
ghimicim a scris:

multumesc de raspuns!
dar pentru a pune in aplicare disp art. 404 cui trebuie sa ma adresez?
executorului judecatoresc care a facut executarea silita sau ma pot adresa si altui executor?



Judecatoriei competente :
modeldecontract.avocatnet.ro...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii aspara aspara Care sunt motivele pentru care s-ar putea solicita intoarcerea executarii ? (vezi toată discuția)
Executarea sentintei desepe01 desepe01 Doresc sa aflu, daca asupra unei sentinta irevocabile, prin care am castigat niste drepturi salariale, care au si fost platite deja de ordonatorul principal ... (vezi toată discuția)
Executare silita-rog raspuns urgent ilarie ilarie In cazul in care executorul a emis somatie de plata pentru o suma de 2000 lei + cheltuieli de judecata si aceasta somatie a fost anulata de instanta de ... (vezi toată discuția)