Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool amanarea aplicarii pedepsei

am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este care sunt pasii ptr recuperarea permisului de conducere?multumesc!
S-a dispus prin sentinta si o pedeapsa complimentara conform dsp art 66 CP,acea prevazuta la art i masura interzicerii de a conduce anumite vehicule?
nu....doar cu respectarea celorlalte masuri
Conform art 218 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002

(2) Restituirea se dispune in baza hotararii judecatoresti ,deci asteptati 1 an si va trebui sa sustineti si un test de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie
hotararea nu ramane definitiva dupa expirarea celor 10 zile perioada ptr apel?unde scrie ca trebuie sa stau un an?intreb doar....
Mergeti cu hotararea definitiva si solicitati restituirea permisului.

Alte discuții în legătură

Am fost depistat cu alcool la volan Alex34@gmail.com Alex34@gmail.com Am fost depistat cu .0.85 in fiola in traffic am cazier curat pot scăpa cu amânarea aplicării pedepsei mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei Marin876 Marin876 Buna ziua. Daca voi primii o solutie de amanarea aplicarii pedepsei in cat timp pot recupera permisul de conducere . Mentionez ca sunt cercetat pentru ... (vezi toată discuția)
Masuri si exceptii dispuse de camera preliminară Misincageorge251 Misincageorge251 Am un dosar penal pentru conducerea sub influenta băuturilor alcoolice,în iulie trebuie sa ma prezint pentru măsuri si excepții etc,adică dosarul cu ... (vezi toată discuția)