Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor handicap

Daca un batran de 92 de ani, imobilizat la pat, primeste ajutor de handicap pentru ca trebuie permanent asistat si da acesti bani unui copil al sau care sta zi si noapte cu el, trebuie facute ceva acte sau e decizia batranului ce face cu banii?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 23:14, 30 Iunie 2016
Batranul trebuie sa primeasaca si salariu pentru insotitor. Cine sta cu el, trebuie sa mearga la Primarie si sa faca formalitatile.
Baiatul lui, care este pensionar, trebuie sa se duca la primarie?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)
Fiul are obligatia sa o intretina pe mama lui ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: E vorba de o femeie de 8o ani, nevazatoare (grad de invaliditate I - ... (vezi toată discuția)
Concediere asistent persoana cu handicap Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Bunicul meu este incadrat in gadrul I de handicap, cu insotitor permanent. Bunica mea este asistentul personal, are incheiat un CIM cu primaria. Azi a primit ... (vezi toată discuția)