avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgentare solutionare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgentare solutionare dosar penal

Buna ziua,

As dori sa fac o cerere de urgantare a solutionarii dosarului penal deoarece treneaza de ceva ani la parchet. Care este art. din C.proc.pen. care prevede urgentarea solutionarii dosarului penal?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:52, 1 Iulie 2016
Aveti aici toate informatiile:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot urmari stadiul unui dosar penal in parchet mariuscarabus mariuscarabus Buna ziua.am un dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice cu o alcoolemie peste limita.in acest moment dosarul se afla la parchet din luna martie ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru eliberarea unei dovezi de circulatie LaurentiuBG LaurentiuBG Buna seara! Zilele trecute am primit de la IPJ o informare precum ca am permisul suspendat. In acea informare scrie ca, conform art.111 alin.6 pot face o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: ... carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: o societate de paza doreste sa aiba si serviciu privat pentru situatii de urganta - ... (vezi toată discuția)