avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In cat timp este obligata banca sa raspunda petitiei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In cat timp este obligata banca sa raspunda petitiei unui creditor?

Am un credit de refinantare in CHF la Bancpost sin aug 2008. In octombrie 2008 mi s-a marit comisionul de administrare de la 0.45 % la 0.59 %. Am adresat bancii din ianuarie 2009 numerioase petitii in care ceream revenirea la valoare initiala a acestuia, cea stabilita prin contract. In plus am cerut si formula de calcul reala a dobanzii.
As dori sa stiu in cat timp banca este obligata sa raspunda petitiilor mele? Conform carei legi?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 12:33, 28 August 2009
In cel mai scurt timp posibil, iar daca nu va raspunde faceti petitie la Protectia Consumatorului si eventual chematii in judecata.
chemare in judecata? in baza carei legi, cei ii poate obliga instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu comision de risc klaus86 klaus86 Potrivit OUG 50/2010, art. 36: Art. 36 Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de analiza dosar, comision de administrare credit ... (vezi toată discuția)
Comision bancar bugariu bugariu am un credit din 2008cu o dobanda de 9.5 la sutasi un comision lunar de administrare cont de 0.41 la sold care am platit in primele 3 luni.dupa care sa marit ... (vezi toată discuția)
Actionarea in instanta a bancii da dreptul acesteia sa inceapa procedura de executare silita? stefiul stefiul Am contractat in 2008 un credit in CHF pe 10 ani, credit de refinantare.Banca mi-a marit unul din comisioanele percepute lunar in octombrie 2008, motivatia ei ... (vezi toată discuția)