Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie concediu crestere copil

buna seara ,am o intrebare si eu in legatura cu noua lege 66/2016.Fiica mea este studenta in anul 3 si beneficiaza de indemnizatie din luna Februarie.Vreau sa stiu daca mai trebuie ceva acte sau se va mari indemnizatia automat?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 5 Iulie 2016
Cauntumul indemnizatiei se va majora din oficiu - de la 600 lei la 1063 lei - , nu mai trebuie sa se depuna alte documente .
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame studente Narumi Narumi Buna ziua. As avea o rugaminte la dumneavoastra. Sunt o mama studenta si am depus dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, neavand nicun venit. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters403005 ContSters403005 Buna seara! Am primit decizia pentru indemnizatia pt cresterea copilului si a fost data pe 04 iulie 2016. Copilul l-am nascut pe data de 17 iunie 2016. In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 vlad-iustin vlad-iustin Buna ziua, Daca legea a intrat in vigoare pe 1 iulie, iar sotia a nascut pe 29 martie anul curent, poate fi recalculata indemnizatia pe legea noua? Mentionez ... (vezi toată discuția)