Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Dosarul de divorț este băgat din luna martie 2016 iar soțul meu nu a mai contribuit la plata facturilor don luna lui august 2015 eu având și doi copii minori în întreținere. Soțul este șofer și este plecat câte o luna iar doua săptămâni sta acasă. Eu am toate facturile și chitanțele plătite.Pot sa cer în instanță recuperarea banilor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:02, 8 Iulie 2016
Da, aveți acest drept ca sa plătească jumătate sau cat ar fi dacă e și copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort tudorann tudorann Bună ziua. Din august anul trecut soțul meu mă amenințat cu divorțul , primul dosar a fost în luna noiembrie dar el nu a plătit taxa de divorț, ... (vezi toată discuția)
Din ce moment se plateste pensia alimentara? cocoriciu cocoriciu In martie 2010 fosta sotie a introdus actiunea de divort, insotita de cererea pensiei alimenitare la judecatoria resedintei. Dupa aproximativ 3 saptamani a ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva sentintei civile FlorinGaina FlorinGaina Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog, cu intocmirea unei cereri de apel impotriva unei sentinte civile. Detaliez subiectul: Am fost casatorit pana in ... (vezi toată discuția)