avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inlocuire termopane vechi, neinlocuite anterior la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inlocuire termopane vechi, neinlocuite anterior la reabilitarea blocului

Concret: sunt noul proprietar al unei garsoniere si doresc inlocuirea termopanelor vechi. Acestea nu au fost inlocuite de firma care s-a ocupat in urma cu cativa ani de reabilitare (fostul proprietar refuzand inlocuirea acestora cu tamplarie noua la vremea aceea).
Acum, eu fiind noul proprietar ma gandesc sa le schimb (mi se par foarte usoare, par a fi dintr-o prima generatie de termopane si nici nu cred ca sunt foarte eficiente ).
Ar fi vreo problema legala, blocul fiind deja anvelopat si reabilitat termic?
Dar din punct de vedere practic, exista posibilitatea de a afecta reabilitarea pe exterior facuta anterior? Eu ma gandesc ca nu.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:33, 10 Iulie 2016
Va puteti inlocui fara griji ferestrele. Chiar daca afectati intr-o mai mica sau mai mare masura exteriorul oricum trebuie sa il reparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa aduc o modificare geamurilor termopan de ... marevna marevna Buna ziua. Doresc sa aduc o modificare geamurilor termopan de la balconul meu aflat intr-un bloc reabilitat termic, cu vedere pe spate. Mai precis, modificarea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate schimbare termopane Dana653 Dana653 La reabilitarea blocului poți fi obligat sa îți schimbi termopanele? Exista vreo reglementare recenta in acest sens? Am avut o ședința in care ... (vezi toată discuția)
Returnare bani termopane Ana24M Ana24M In prezent, blocul in care locuiesc se afla in curs de reabilitare termica. Cineva mi-a spus, la un moment dat, ca proprietarilor care vor sa-si pastreze ... (vezi toată discuția)