avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa

Buna ziua,
Am platit in 2007 o taxa de inmatriculare in valoare de 6000 lei. Am intrebat daca mai putem recupera taxa si mi s-a spus ca nu se poate deoarece am vandut masina. Este normal acest lucru? Chiar daca am vandut masina taxa eu am platit o .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iasi Paun Geogiana , Avocat 20:32, 15 Iulie 2016
Buna ziua,

nu mai sunteti proprietar deci nu mai aveti calitate
ar fi trebuit ca inainte de a vinde masina sa solicitati acest lucru

[ link extern ] /

Numnai bine.
Cand am vandut masina nu se recupera taxa.
Chiar daca sunteti sau nu prioprietarul masinii!!! S-a prescris solicitarea de restituire a sumei .... nu mai puteti obtine restituirea acestei sume! Daca aveti taxe platite din 2011 incoace.. se poate demara actiune chiar daca ati vandut masina sau nu... conteaza ca dumneavoastra sa fi platit taxa: timbru de mediu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sorinleo82 sorinleo82 Buna ziua!As dori sa va intreb daca pot recupera taxa de inmatriculara pt o masina second hand, cumparata in luna octombrie 2009.taxa este de 500euro.mentionez ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)