avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune/Mosteniri - Ridicare suma de bani din banca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune/Mosteniri - Ridicare suma de bani din banca de un singur mostenitor

Buna ziua!

Pentru a ridica suma de bani din banca ramasa de pe urma cuiva, trebuie sa se prezinte cu certificatul de mostenitor la banca toti mostenitorii impreuna?
Poate merge si fiecare mostenitor separat?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2016
ContSters292683, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:00, 13 Iulie 2016
Intrebati la banca. De obicei va trebuie procura auyentica, altele vor partaj...
Va multumesc pentru raspuns! :)
Puteti merge separat daca fiecare mostenitor are propriul certificat mostenitor cu cotele stabilite prin certificat mostenitor si sa ridice banii conform cotelor stabilite prin certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu elibereaza bani mosteniti fara prezenta tuturor mostenitorilor mihizzle@gmail.com mihizzle@gmail.com Dupa un deces in familie, am facut toate demersurile necesare prin notar si a primit fiecare mostenitor certificatele succesorale/de mostenitor. Defunctul avea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma decesului mamei am moștenit niște acțiuni ... Valentina-cta Valentina-cta Bună ziua, In urma decesului mamei am moștenit niște acțiuni împreună cu sora mea. Depozitarul Central a realizat plata dividendelor restante in cont ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu procură, dezbatere moștenire doar pentru imobil. cum se procedează cu banii din cont? irina dragomir irina dragomir In urma succesiuni dupa defunct o casa s-a impartit 1/2 intre copii ,unul este in Canada dar a dat procura socrului.A ramas un cont in banca pentru care nu ... (vezi toată discuția)