avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare rate leasing auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare rate leasing auto

Buna ziua. Va rog ajutati-ma in urmat. probleme:
-Cum procedez daca un II (intr. individ.)incheie un contract de lesing,plateste ratele aferente 2 luni,dupa care inchide II,isi constituie un SRL si preia contractul pe acest SRL. Cum inreg. val imobiliz. si implicit amortiz. de la val ramasa (deci dupa plata celor 2 rate).Ce alte aspecte trebuie avute in vedere ?(deductibilitatea chelt. )-leasing financiar
Va multumesc din suflet pt. timpul acordat si profesionalismul de care dati dovada ! O zi frumoasa !

Alte discuții în legătură

Cesiune contract leasing Botosel Botosel Buna ziua, Am o masina in leasing din 2008. Luna aceasta s-a hotarat cesionarea contractului catre o alta firma. Firma de leasing ne-a aprobat cererea si ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing JENIFER JENIFER Am preluat in data de 06.07.09 un contract de leasing financiar de la o alta societate de leasing.Contractul vechi de leasing e din data de 04.11.2008.In ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez un lesing financiar (auto) sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog ,ajutati-ma sa inregistrez un lesing financiar (auto) .Cum procedez in situatia in care 10 rate din cele 60 au fost platite pe o Intr. ... (vezi toată discuția)