avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiintare asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiintare asociatie proprietari

Buna ziua!

Eu si ceilalti 9 vecini ai mei dorim infiintarea unei asociatii de proprietari.
Fiind vorba de un forum cu oameni din domeniu, exista cineva care se ocupa si cu asa ceva?
Daca da, astept un mail la liviu_navacioiu@yahoo.com cu un pret.
Precizez ca locuim in Popesti-Leordeni Ilfov.

Multumesc.

Cele bune,
Liviu
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:38, 19 August 2009
Acesta este un forum in care se discuta ,se emit opinii,dar care nu are rolul de a se ocupa de solutionarea ,de materializarea documentatiei necesare infiintari unei asociatii de proprietari.De altfel ,pentru infiintare,daca studiati dispozitiile L230/2007 si HG 1588/2007,nu reprezinta un efort deosebit intocmirea documentetaiei necesare.Daca totusi,nu puteti rezolva toti cei interesati,apelati pe plan local,inclusiv la primarie la serviciul specializat ,care va vor asigura sprijinul necesar.Succes si fiind o asociatie noua sa aveti parte de intelegere interna ,fara a fi necesar apelarea ulterioara la acest forum
In Bucuresti sunt destule firme de administrare a as. prop. care, la cerere pot efectua contracost serviciul solicitat de dvs. Va puteti adresa si la www.fapr.ro, vedeti ce oferte au si cum va pot ajuta.
Aici pe forum este si @ s.c. serv ad loc s.r.l. - din Bucuresti, poate citeste mesajul si va ajuta.
Bafta!
Ptr adam Grecu.Userul liviu_navaci...a precizat concret ca toti cei 10 proprietari interesati in infiintarea asociatiei de proprietari sunt din localitatea Popesti-Leordeni Ilfov
Da, iar Popesti-Leordeni este imediat langa Bucuresti, in interiorul centurii. Deci pentru o firma din Bucuresti nu ar fi greu sa ii ajute cu intocmirea statutului si celelalte demersuri.
ynocentta a scris:

Ptr adam Grecu.Userul liviu_navaci...a precizat concret ca toti cei 10 proprietari interesati in infiintarea asociatiei de proprietari sunt din localitatea Popesti-Leordeni Ilfov

Si care-i problema ? Cei din Popesti-Leordeni , dupa cum se vede, au acces la internet si la informatii . Pe avocatnet.ro sunt multi specialisti membri sau consultanti care-si gasesc si pe acest site clienti. Daca era mai aproape de mine l-as fi pus in legatura cu specialisti care sunt in asociatia noastra , unii din ei chiar activand pe acest site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie proprietari dimacristina dimacristina Buna ziua, M-am mutat de curand in Popesti Leordeni, in Sud residence, cartierul construit in 2014. Noi suntem un bloc de 16 apartamente si dorim infiintarea ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat la asociatia de proprietari Kafer Kafer Bună ziua pentru județul Ilfov Popești-Leordeni unde se pot face contractele de munca (comodat sau mandat)care sunt diferențele pt o asociație de ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari barna gabi barna gabi In cazul in care,se infinteaza o asociatie de locatari pe o scara cu 20 de proprietari, si de actele necesare se ocupa administratoarea, dar ea nu doreste sa ... (vezi toată discuția)