Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mostenire - succesiune

Buna ziua !
Va rog sa-mi lamuriti urmatoarea situatie :
Daca un reprezentant al familiei cu procura notariala a deschis procese in vederea recuperarii unor suprafete teren, in urma hotararilor definitive, poate definitiva, prin tribunal, succesiunea si obtinerea titlului de proprietate fara prezenta celorlalti succesori pe care i-a reprezentat in procese ?
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 23:47, 23 Iulie 2016
Da. art 83 cod de procedura civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactarea, emiterea și expedierea către părți a motivării unei hotărâri judecătorești definitive dimitrov dimitrov În urma unui proces ajuns în faza de apel, după ce completul de judecată a pronunțat hotârârea definitivă - care este perioada maximă în care are loc ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgetra georgetra Buna ziua! Am facut acum un an succesiune dupa bunicii mei decedati. Titlul de proprietate pentru casa si teren agricol s-a pierdut. La aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)
Care este procedura obținerii unui duplicat după titlul de ... Alghe Alghe Care este procedura obținerii unui duplicat după titlul de proprietate pentru deschiderea succesiunii? Menționez faptul că titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)