avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la ANAF pe persoana fizica
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la ANAF pe persoana fizica

Va rog, daca vreti sa ma ajutati cu cateva informatii. Exista urmatoarea situatie :
Sot si sotie au datorii fiscale. Ambii au popriri pe pensii , in procente de cate 30% lunar, fiecare. In aceste conditii, este posibil cumva ca, unul din soti sa preia datoria celuilalt, semnand cumva un angajament sau sa-si exprime acordul maririi procentului lunar retinut din pensie , eliberandu-l astfel de orice obligatie fiscal pe celalalt sot ? Si daca DA, care ar fi articolul de lege care permite asa ceva si care ar fi procedura. Va multumesc frumos !

PS
Nu am stiut exact la ce categorie sa adresez intrebarea mea.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:23, 27 Iulie 2016
ce vreti dvs, se face numai cu acordul creditorului, fiind vb de stat, luati-va gandul.
Datoriile mai exect, din ce provin ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere madalinasia madalinasia Am o nelamurire legata de acordarea pensiei de intretinere: Tatal copilului lucreaza in politie, unde se stie ca salariul este compus din salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Preluare credit prima casa după divorț matei ariona matei ariona Sotii sunt de acord ca unul dintre ei sa preia creditul/ celalalt neavand nicio pretentie, Cel care renunta are datorii la fisc si nu are resurse materiale in ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)