avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INTREBARE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INTREBARE

IN CAZUL CHEMARII IN JUDECATA A STATULUI ROMAN , CONFORM LEGII 221 DIN 2.06.2009 , PUBLICATA IN Monitorul Oficial ( 11 iunie 2009 ), privind daune morale si materiale acordate rudelor de gradul I si II ale fostilor detinuti politici , la cat timp incepe procedura in instanta si ce sanse reale exista? Multumesc mult. Precizez ca am introdus cererea de chemare in judecata.
Cel mai recent răspuns: Roxana Zbarnea , Avocat 13:11, 20 August 2009
Daca ati introdus cererea tribunalul va fixa ternmen si va va cita urmind apoi sa ceara dosarul de condamnare sau reconstituirea acestuia, la orices participa si procurorul. Toata procedura depinde de aglomerarea instantei caz in care termenele vor fi mai lungi si de rapiditatea obtinerii actelor necesare cauzei
La data inregistrarii cererii trebuia sa va dea un termen in cunostinta de cauza si stiati cand este primul termen de judecata ... in rest, subscriu parerii domnului Dan Top.
Multumesc tare mult , m-am edificat. Voi merge la Tribunal pentru fixarea termenului , acum e vacanta , am depus-o in plic . In legatura cu actele , dosar , totul este pregatit. Avem de la CNSAS , absolut toata situatia , in vreo 10 dosare pe care le-am xerografiat din timp. Inca o data mii de multumiri.
Adaug ca la Tribunalul Galati preluarea tuturor formelor de adresare in justitie a fost pasata de catre judecatorul de serviciu Postei Romane , care are una din sucursale in chiar Palatul de Justitie Galati. Prin urmare nu puteam solicita precizarea termenului pentru prima prezentare.
Dupa cum stiti, este vacanta judecatoreasca, prin urmare daca doriti introducerea unei actiuni, o puteti face in cadrul programului, respectiv marti si joi intre orele 9-11, iar pentru restul timpului, prin intermediul postei romane ce functioneaza cu un oficiu in cadrul palatului justitiei. Mergeti la arhiva, tot in timpul programului cu publicul si va edificati asupra termenului sau puteti accesa [ link extern ] /
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata indelungat gigelas gigelas Buna ziua, Pentru judecarea unei cauze (restituire taxa auto) s-a stabilit termen la 24.01.2013. Acest termen,mi se pare foarte indelungat. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Care este semnificaþia termenului de recomandare? Ramona24 Ramona24 Ce inseamna termenul de recomandare? Am intrebat la arhiva tribunalului de ce nu este termen-pe site- la o actiune in contecios introdusa de o luna.Mi -au ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe ... (vezi toată discuția)