avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vacanta in locatie focar de infectie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vacanta in locatie focar de infectie

Am achizitionat din Februarie 2016 un sejur in Venus- Resort Mera 4 * printr-o agentie din Bucuresti. In perioada 19-22.07.2016 au aparut mai multe cazuri de toxiinfectie alimentara, ANPC-ul a confiscat produse expirate, etc, a fost improvizat un canimet medical, pesr. spitalizate, etc.
[ link extern ] /

de aseara....se repeta povestea, copiii cu enterocolita, spitalizati, etc. Eu am biletul in luna august si m-am speriat, nu vreau sa imi imbolnavesc singura copilul. Pe 20.07.2016 am facut o sesizare la agentie dar spun ca ei nu au nici o vina si pot schimba locatia numai daca administratia trimite o " hartie oficiala' ca au probleme. Platesc cu 6 luni in avans, se folosesc de banii mei, nu recunosc ca au probleme grave....si eu nu pot schimba locatia . Ce pot face?? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: alissha , utilizator 13:01, 30 Iulie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati DSP Constanta si solicitati un raspuns oficial cu privire la siguranta alimentatiei in hotelul respectiv.
Daca veti primi un raspuns evaziv nu va ramane decat sa mancati in alte locatii si eventual sa obtineti de la receptia hotelului o dovada ca nu ati mancat in restaurantul hotelului, apoi solicitati agentiei de turism restituirea banilor doar pentru mic dejun.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc, retur produs, recuperare daune Gigi0 Gigi0 Buna ziua! Am cumparat in 5 nov o statie de dedurizare si un filtru osmoza. Ulterior la 1-2 si 3 saptamani am testat apa. Testele au fost dezastruoase ... (vezi toată discuția)
Gratarul si cancerul (?) nucu$ nucu$ [b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b] De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)