avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D- persoanele care au lucrat pe baza de contract ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D- persoanele care au lucrat pe baza de contract in strainatate pot infiinta un SRL D?

Buna ziua,
Am citit cateva dintre articolele si postarile de pe acest website in legatura cu infiintarea unui SRL-D si am inteles ca unul dintre documentele ce trebuie incarcate pe siteul [ link extern ] :

**Documentul care să ateste că Asociatul/administratorul SRL-D a avut calitatea de şomer sau absolvent în anul precedent şi/sau anul curent înregistrării SRL-D la Registrul Comerţului. Se vor lua în considerare doar absolvenţii de învăţământ secundar sau terţiar, precum şi şomerii înregistraţi la ANOFM.

Doar absolventii si somerii pot infiinta SRL-D? Mentionez ca eu am lucrat in strainatate pana acum ( nu in Europa). Si daca o persoana are un job full time in Romania nu poate infiinta un SRL-D, nu poate beneficia de finantare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:02, 31 Iulie 2016
SRL-D poate fi infiintata de orice persoana ce nu a mai detinut calitatea de asociat sau administrator intr-o alta societate. Limita de varsta nu mai exista. Faptul ca ati lucrat sau sunteti somer nu are relevanta. Puteti fi angajat oriunde si va puteti infiinta un SRL / SRL-D - atata timp cat respectati prevederile legale.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2016
Company Advising, utilizator
Puteti.
Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 6/2011, o SRL-D poate fi înfiinţată de întreprinzătorii cu capacitate deplină de exerciţiu, care înfiinţează pentru prima dată o firmă şi care nu au mai deţinut anterior calitatea de asociat sau administrator într-o altă companie, indiferent de vârsta acestora.
Va rog sa cititi de pe net textul ordonantei si comentariul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Srl-d si pfa asigurari valyb valyb Buna ziua, Ma adresez si eu dvs cu urmatoarea intrebare. Doresc sa imi infiintez un SRL-D. Ideea este ca momentan detin si un PFA pe asigurari pentru ca ... (vezi toată discuția)