avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen concluzii recurs în casatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen concluzii recurs în casatie

Dacă am primit comunicarea recursului în casație pe data de 29 iulie, iar termenul de depunere concluzii este de 10 zile care este dată limita pt depunerea acestora? Se pun și zilele nelucrătoare chiar dacă prima zi începe cu o zi nelucrătoare, respectiv 30 iulie? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Elenadaria , utilizator 16:12, 6 August 2016
Se poate depune pana pe data de 09.08.
Va multumesc ! patrascu razvan a scris:

Se poate depune pana pe data de 09.08.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare comunicata Alina Alina Alina Alina Buna ziua Ma puteti cu o mica nelamurire. Mi s-a comunicat o hatarare pe data de 22.06.2009. partea adversa poate face recurs in termen de 10 zile La ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica procedura pt trimiterea unei hotarari pe fond catre alt oras ,pt calcularea depunerii termenului de 10 zile silviumadalina78 silviumadalina78 AM CASTIGAT IUN LITIGIU DE MUNCA CU HOTARARE PE FOND,PROCESUL A FOST IN RM-VALCEA UNDE AM AVUT LOCUL DE MUNCA, ANGAJATORUL ESTE DIN BUCURESTI, PE DATA DE 12 A ... (vezi toată discuția)
Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)